bbt logoDragi rădăuţeni,

Vă aşteptăm la Bucovina Build & Travel (17-21 septembrie 2018) – 15 case în 5 zile, cel mai mare eveniment de voluntariat ce se va desfăşura în comunitatea noastră, în Rădăuţi.

În perioada 17-21 septembrie 2018 ne dorim să construim 15 case în 5 zile lucrătoare cu ajutorul voluntarilor din Rădăuţi şi din întreaga Bucovină, case pentru familii care locuiesc în condiţii improprii.

Puteţi veni în orice zi la voluntariat în cadrul Bucovina Build & Travel (17-21 septembrie 2018) pe şantierul Habitat pentru Umanitate Rădăuţi pentru a ajuta cele 15 familii de rădăuţeni să se apropie de visul de a beneficia de condiţii adecvate şi sănătoase de locuit.

La voluntariat pot participa persoanele cu vârsta de peste 16 ani şi care sunt apte din punct de vedere medical să presteze activităţi care presupun efectuarea unui efort fizic. Nu sunt necesare cunoştinţe în domeniul construcţiilor, voluntarii fiind supervizaţi de persoane calificate în domeniu. Detaliile referitoare la participare le veţi găsi în cadrul formularului de înscriere la eveniment.

bbt programPentru înscrieri, vă rugăm să accesaţi link-urile de mai jos pentru a descărca documentele ce trebuie completate de fiecare persoană care doreşte să participe la voluntariat. Aceste documente le puteţi găsi şi la sediul Habitat pentru Umanitate Rădăuţi din incinta Casei de Cultură din Rădăuţi. Documentele completate vor fi trimise la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Formular de înscriere voluntariat

Contract de voluntariat

Fişa voluntarului

Acord parental (pentru voluntari cu vârsta de 16 şi 17 ani)

Mulţumim şi vă aşteptăm la voluntariat la Bucovina Build & Travel (17-21 septembrie 2018) – 15 case în 5 zile!

 

Citește mai mult despre proiectul Bucovina Build & Travel  Programul zilnic

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn