Habitat pentru Umanitate Rădăuți este o organizaţie creştin ecumenică non-profit ce construieşte şi renovează locuinţe simple, decente şi accesibile ca și cost în parteneriat cu familiile în nevoie din Bucovina și nordul Moldovei. Activăm în această zonă a țării din 2002.

Ești gata de o schimbare de priorități și de carieră?

Habitat pentru Umanitate Radăuți cu sediul în Rădăuți, jud. Suceava angajează:

Director Adjunct

 

Descrierea Postului

Directorul Adjunct este responsabil pentru: implementarea programelor asociației, coordonare personal specific, gestiune resurse materiale, elemente de atragere de fonduri și voluntari

 

Responsabilitaţi de bază:

 • Acţionează în numele directorului executiv - respectiv a consiliului director în situații specifice
 • Implementează scopurile şi obiectivele aferente planului anual;
 • Administrează bugetul aferent programelor pe care le gestionează;
 • Conduce personalul specific desemnat respectiv echipele interne sau externe de implementare proiecte conform delegării acordate

 Cerinţe

 • Educaţie:
  Diplomă universitară sau masterat în domeniul
  administrației sau dezvoltării non-profit, științelor sociale,
  construcțiilor sau echivalent sunt un avantaj
 • Experienţă:
  3 ani de experiență în dezvoltare comunitară și organizațională sau 3-5 ani de experiență în management sunt un avantaj. Experiența în sectorul non profit ori într-o companie în domeniul comunicare, producție, marketing pot fi un avantaj de asemenea
 • Îndemânări:
  • Abilitatea de a se raporta la autorităţi locale şi regionale, la alte autorităţi instituţionale
  • Fluenţă în engleză şi română
  • Comunicare scris-vorbit excelentă
  • Abilităţi interpersonale excelente
  • Cunoaştere pachet Microsoft Office
  • Permis de conducere categoria B
  • O bună înţelegere a problemelor de construcţie
  • Disciplină şi încadrare în termene; abilitatea de a lucra independent
 • Altele:
  • Dorinţa de a respecta şi afirma principiile şi misiunea creştin-ecumenică a asociației
  • Sa fie doritor a calatori 10-20% din timpul de lucru;
  • Dorinţa de a lucra după program şi capacitate de a face faţă presiunii;
  • Pasiune pentru misiuni cu caracter social și interes pentru promovare și dezvoltare personală

Cei interesaţi sunt rugaţi să trimită CV şi scrisoare de intenţie pe email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   cu antetul “În atenția Consiliului Director” până cel târziu pe 6 martie 2018. Numai persoanele selectate pentru interviu vor fi contactate. Ne puteți afla online pe www.habitatradauti.ro respectiv www.facebook.com/habitat.radauti/ .

bbt logoDragi rădăuţeni,

Vă aşteptăm la Bucovina Build & Travel (4-8 septembrie 2017) – 15 case în 5 zile, cel mai mare eveniment de voluntariat ce se va desfăşura în comunitatea noastră, în Rădăuţi.

În perioada 4-8 septembrie 2017 ne dorim să construim 15 case în 5 zile lucrătoare cu ajutorul voluntarilor din Rădăuţi şi din întreaga Bucovină, case pentru familii care locuiesc în condiţii improprii.

Puteţi veni în orice zi la voluntariat în cadrul Bucovina Build & Travel (4-8 septembrie 2017) pe şantierul Habitat pentru Umanitate Rădăuţi pentru a ajuta cele 15 familii de rădăuţeni să se apropie de visul de a beneficia de condiţii adecvate şi sănătoase de locuit.

La voluntariat pot participa persoanele cu vârsta de peste 16 ani şi care sunt apte din punct de vedere medical să presteze activităţi care presupun efectuarea unui efort fizic. Nu sunt necesare cunoştinţe în domeniul construcţiilor, voluntarii fiind supervizaţi de persoane calificate în domeniu. Detaliile referitoare la participare le veţi găsi în cadrul formularului de înscriere la eveniment.

bbt programPentru înscrieri, vă rugăm să accesaţi link-urile de mai jos pentru a descărca documentele ce trebuie completate de fiecare persoană care doreşte să participe la voluntariat. Aceste documente le puteţi găsi şi la sediul Habitat pentru Umanitate Rădăuţi din incinta Casei de Cultură din Rădăuţi. Documentele completate vor fi trimise la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Formular de înscriere voluntariat

Contract de voluntariat

Fişa voluntarului

Acord parental (pentru voluntari cu vârsta de 16 şi 17 ani)

Mulţumim şi vă aşteptăm la voluntariat la Bucovina Build & Travel (4-8 septembrie 2017) – 15 case în 5 zile!

 

Citește mai mult despre proiectul Bucovina Build & Travel  Programul zilnic

familia ichimDragi prieteni, impreuna cu Asociatia Bunul Samaritean am demarat o campanie de strangere de fonduri pentru familia Ichim, familie in care sotul si tatal Sergiu a fost diagnosticat de curand cu cancer in faza terminala. 

Dorim sa ii ajutam in aceasta perioada dificila iar eu personal imi donez ziua de nastere pentru acest caz; in linkul de mai jos aveti mai multe detalii despre necazurile prin care trece familia. 

Tot pe aceasta pagina aveti posibilitatea de a dona orice suma de bani pe care o considerati potrivita pentru aceasta familie mult incercata. 

Fie ca spiritul Craciunului sa fie cu voi cu toti! 

http://bunulsamaritean.galantom.ro/georgianalazar

 

HPU Radauți angajează director adjunct.

Citește mai departe...